DAF szolgáltatások - Truck Center

Tartalomhoz ugrás

DAF szolgáltatások

Szolgálatatások
A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. Minden DAF tehergépkocsi számára professzionális szervezet és márkakereskedők nemzetközi hálózata nyújt háttértámogatást. Segítenek kiválasztani a megfelelő járművet, gondoskodnak a finanszírozásról, és flottáját tökéletes állapotban tartják.
ITS - Nemzetközi járműszervíz


+36 30 330-0022
Azonnali segítség - díjtalan szolgáltatás minden DAF ügyfél számára

Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF nemzetközi szervizhálózatában. Elég egyetlen telefonhívás a DAF szervizhálózat mozgósításához bárhol Európában. A DAF ITS segélyvonal a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján elérhető. A tapasztalt kezelők minden szükséges segítséget megadnak, hogy kamionja a lehető legkevesebb késéssel újra üzemképes legyen.

A szállítmányozási szegmensben minden eszköz a termelékenység maximalizálását és a költségek minimalizálását, a lehető legmagasabb profitot célozza. Mivel a javítási és karbantartási költségek kilométerenként rögzített áron értendők, a DAF MultiSupport maradéktalanul karbantartott gépjárműparkot tesz lehetővé, váratlan költségkiadások nélkül.
DAF MULTISUPPORT - Javítás és karbantartás

A MultiSupport szolgáltatások jóvoltából  a fenti, 4 előre definiált szervizcsomagból választhat.
A DAF MultiSupport csomagokkal és a hátteret biztosító szervezettel standard és opcionális szervizek átfogó választékát nyújtjuk, melyek megelőzik a kellemetlen meglepetéseket, ellenőrzés alatt tartják a havi költségeket, valamint biztonságos hátteret nyújtanak vállalatának. Mindez arról szól, hogy a legjobb termékekkel, a legjobb szolgáltatásokkal és a legjobb szervezeti háttérrel támogassuk a legjobb üzleti ajánlattételt.

A járművezető kulcsfontosságú ahhoz, hogy ki lehessen használni a jármű maximális hatékonyságát. A DAF vezetői akadémia képzései abban segítenek a járművezetőknek, hogy a közlekedési helyzetek még jobb előrejelzése révén tovább fokozhassák az üzemanyag-takarékosságot. Az eredmény: alacsonyabb üzemeltetési költségek és a jármű magasabb rendelkezésre állása.

A DAF akadémia képzésének köszönhetően a járművezetők a legjobbat hozhatják ki a tehergépkocsikból, és legalább 3-5%-kal több üzemanyagot takaríthatnak meg!
DAF Driver Academy - Járművezető képzésA következő előnyökkel jár:
  • Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás
  • Alacsonyabb CO2-kibocsátás
  • A jármű fokozott megbízhatósága
  • A sofőrök teljesítményének növekedése
  • A járművezető valamint a környezet egészségének és biztonságának növekedése
  • Hosszabb üzemélettartam
A DAF vezetői képzései akár testre is szabhatók, hogy megfeleljenek az egyes járművezetők illetve cégek specifikus céljainak és igényeinek. Mind az elméleti, mind a gyakorlati képzés lehetséges olyan időpontokban, amely a lehető legkevésbé befolyásolja a munkaütemterveket.
Megfigyelés
A DAF Connect valós idejű áttekintést nyújt Önnek járművezetőjének teljesítményéről, valamint járműve állapotáról és teljesítményéről a világon bárhol és bármikor. Ehhez mindössze egy PC-re vagy laptopra van szüksége.

Lépjen előre
A DAF Connect rendszer térképen leköveti járműveinek aktuális helyzetét, és áttekintést nyújt Önnek a teljesítményekről és a megtett útvonalakról. Egy pillanat alatt megtekintheti az összes indulási és érkezési időpontot, ami lehetővé teszi Önnek, hogy optimalizálja járműveinek felhasználását, és ezáltal cége termelékenységét.

Előrelátás
A DAF Connect rendszer által szolgáltatott adatok alapján a karbantartást még pontosabban rá lehet szabni az Ön flottájára és üzleti modelljére. DAF-márkakereskedője proaktív módon segíti Önt a karbantartási és a javítási munkák ütemezésében és elvégzésében, az Ön számára kényelmes időpontokban.
DAF ConnectNövelje tovább a jövedelmezőséget piacvezető flottakezelő rendszerünkkel.

A DAF Connect gyorsan ellátja Önt a járművezetőire, tehergépkocsijaira és logisztikai folyamataira vonatkozó legfrissebb adatokkal.
Kövessen bennünket a facebook-on is:
Von-Truck Kft.
Vissza a tartalomhoz