DAF eredeti alkatrészek - Truck Center

Tartalomhoz ugrás

DAF eredeti alkatrészek

Alkatrészek
Eredeti DAF alkatrészek – Széles választék, kiemelten DAF járművekre

  • Maximális élettartam és teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Teljes körű DAF garancia
  • Minimális működési költség
  • Garantált minőség, maximális kényelem
  • Minden eredeti DAF alkatrészre 12 hónap garancia
DAF tartozékok, kiegészítők

DAF kiegészítőkkel a hangsúlyos megjelenés és nem utolsósorban a vezetői kényelem még tovább fokozható. Legyen az egy külső kiegészítőként felszerelt króm légkürt, egy nappali menetfény készlet, vagy egyedi matrica szett. A vezetési komfortot növelő kiegészítők: klíma, hűtőszekrény, navigációs rendszer, vagy tolatássegéd mind az Ön kényelmét szolgálják. Minden DAF kamionhoz komplex tartozékkínálat tartozik. Légterelők, üléshuzatok, napellenzők, alufelnik, hűtő, sőt TV/videó is akár. Minden tartozék minőségi anyagból, tartós használatra készült, és egyben kiválóan illeszkedik az adott kamionhoz.
DAF cserealkatrész

Az eredeti DAF cserealkatrészek segítségével csökkentheti működési költségeit: a DAF számos összetevőhöz, például az indítómotorokhoz, generátorokhoz és sebességváltókhoz nyújt minőségi alternatívát, kínálata az ágazatban a legnagyobb.

Az eredeti DAF alkatrészekhez hasonlóan az eredeti cserealkatrészek is megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Az újragyártás és a tesztelés az eredeti DAF szabványok alapján történik. Így a cserealkatrészek minősége azonos az eredeti összetevőkével. Éppen ezért az eredeti DAF cserealkatrészekre azonos garancia-feltételek vonatkoznak, mint az új DAF alkatrészekre.
DAF kenőanyagok

A DAF kenőanyag az eredeti DAF alkatrészprogram fontos eleme, széles választékának köszönhetően minden motortípushoz megfelelő kenőanyagot tudunk kínálni, beleértve az ásványi és a szintetikus olajokat. Az erőátviteli olajok is fontos részei a DAF kenőanyagok választékának, és megtalálhatók köztük a kézi és automata sebességváltó-, valamint differenciálmű-olajok. A teljes program lefedéséhez hűtőfolyadékokból is teljes körű választékot kínálunk.
Kövessen bennünket a facebook-on is:
Von-Truck Kft.
Vissza a tartalomhoz